mandag den 25. november 2013

COLOURS - GIVE AWAY

-Lige til at varme sig på. . .
Når  den mørke og kolde tid nærmer sig, har de fleste på forunderlig vis en tendens til at iføre sig mørke og triste farver, som ikke lige frem hjælper på humøret. Måske fordi det er den letteste løsning.

Men farver har faktisk den vidunderlige effekt, at de kan løfte selv den allermørkeste og triste vinterstemning. Det kræver selvfølgelig at man tager et bevidst valg.

Design Galleriet viser her et udvalg af sjæle-varmere, som varmer og hjælper på humøret.
Herunder kan du se de forskellige farvemix de findes i og som du nu kan blive den heldige vinder af i vores første Give-Away konkurrence. . .








Det eneste du skal gøre, er at melde dig på vores blog og skrive en kommen- tar, hvor du beskriver hvilken af disse farvekombinationer du foretrækker, så er du med i lodtrækningen.

Konkurrencen løber til den 12/12-2013, hvor vinderen bliver udtrukket. Held og lykke alle sammen.

fredag den 8. november 2013

THE BEGINNING - AUTUMN PIECES

Velkommen til vores nye kreative blog showroom, hvor vi vil vise eksempler på alle vores projekter inden for mode, design, kunst og livsstil.

Vi går den kolde tid i møde. Men meget á propos har vi arbejdet på nogle modeller, som du kan forkæle dig selv med.
Det handler om vores nye koncept, "En Duo", som består af sjælevarmere, ponchoer, slag, og tilbehør, som vi her viser nogle eksempler på.

Synes du om dem, kan du erhverve dig en unika model i vores Blog-shop, når den kommer op at køre her på siden inden længe.

Til den tid, vil vi "Give Away" en af de sjælevarmere, der ses på de øverste billeder og som kommer i flere forskellige farvekombinationer. Mere derom snarest. Foreløbig god fornøjelse.
 





Model: Sofie
Fotos: John Frantsen